Koop het boek

“Yes mijn tekening komt in het boek!”
Kopte Eindhovens Dagblad al over het kinderboek ‘De verlegen vis Ferdinand’ dat is geschreven door Linde ten Broek. Wat dit kinderboek extra speciaal maakt, is dat het vóór en dóór kinderen is gemaakt. Linde schreef het verhaal over de verlegen vis die Ferdinand heet, en trok van school naar school om daaruit voor te lezen. De kinderen mochten daarna een tekening maken van het deel van het verhaal dat zij gehoord hadden. Zo werd het verhaal van Ferdinand in beeld gebracht. Uiteindelijk had Linde bijna 400 tekeningen waaruit ze kon kiezen. Gelukkig had ze een jury die haar hielp om een keuze te maken. En zo is het leukste kinderboek De verlegen vis Ferdinand vóór en dóór kinderen tot stand gekomen.

Op 14 november verschijnt het boek ‘De verlegen vis Ferdinand’ officieel en kun je het bestellen!

Het kinderboek kost € 14,50 exclusief € 4,50 verzendkosten. Wil je een persoonlijke tekst in het boek, of de handtekening van Linde, stuur dan een mail naar blub@deverlegenvisferdinand.nl dan wordt het boek door haar opgestuurd.

Je kunt het natuurlijk ook bestellen bij elke boekwinkel, bol.com of uitgeverij Gopher.

OWWWW van drie tekeningen heeft Marieke een breipatroon gemaakt. Zo tof!
Ben jij gek van breien, heb jij een opa of oma die breien te gek vindt, of ben jij zelf helemaal INTO breien? Koop dan 1 van de patronen voor € 3,- en ga aan de slag. Stuur Ferdinand een mail met wie je wilt maken: Ferdinand, de zeemeermin of zebra, of misschien wel allemaal!
Laat je ons weten als je ze gemaakt hebt? Ferdinand wil heel graag zijn nieuwe vrienden ontmoeten op insta!